Сектор "Б": "Левски" вече не е пушечно месо, Мъри заслужава паметник на "Герена"

Фенове на "сините" се възхитиха от представянето на тима в снощното дерби с "орлите"

14.03.2022 | 12:51 Редактор: Здравко Черкезов
Сектор

Фенове на "Левски" се възхитиха от представянето на тима в снощното дерби с "Лудогорец". Привържениците от Сектор "Б" смятат, че "сините" могат да победят "орлите" на полуфинала за Купата на България и да играят срещу ЦСКА за трофея.

Ето какво написаха от Сектор "Б" във Facebook:

"Изводът след вчерашния мач е, че "Левски" игра добре и беше домакин в Разград! "Левски" излезе да се надиграва с "Лудогорец" и го направи успешно. Минаха времената, в които бяхме пушечно месо за двата провинциални отбора - показахме го и вчера, и преди седмица. Снощният мач дава надежди, че имаме реален шанс да отстраним "Лудогорец" за купата и да излезем на финал с Тирето (ЦСКА, бел.ред.)! Мачът е след месец, а "Левски" само ще става по-силен! Затова, още отсега си пишете вторник, 12 април, като почивен ден, защото всички трябва да сме в Разград за първи 1/2-финал за купата на България! Синя окупация!

А на Мъри трябва да се вдигне паметник на "Герена" за всичко, което прави! Със селекция без пари, но с много внимателно подбиране на необходимите играчи и с много труд на тренировъчното игрище, "Левски" чувствително скъсява игровата дистанция с двата водещи и прескъпи отбори, а нашият състав е все още толкова млад и пълен с потенциал! Но за да може Мъри напълно да покаже на какво е способен трябва да спечелим най-важната битка - тази за финансовата стабилност и оцеляването на клуба! Кампанията "Левски е вечен" стартира повече от успешно, но това не трябва да ни успокоява и да дадем задна с подкрепата си. Напротив! Предстои столично дерби с "Локомотив" (София) в събота на "Герена" и ние трябва да сме масово на стадиона! Натискайте и виртуалните билети! Време е веднъж завинаги да изплуваме от тази финансова бъркотия и да излезем по-силни отпреди! А все повече има какво да гледаме и на терена!

ВСИЧКИ ЗАД ЛЕВСКИ!"

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК